City Sauna Tilburg

013 - 7111916
Openingstijden

Vandaag zijn wij geopend van 13.00 uur tot 23.00 uur 

Sauna Goirle

Ben je op zoek naar een sauna in Goirle? Bij CitySauna, midden in het centrum van Tilburg, betaal je slechts € 9,95! Voor dat bedrag maak je gebruik van een groot aantal luxe faciliteiten: een 85- en 95-gradensauna, een biosauna, een infraroodcabine, Twee Turkse stoomcabines, een zwembad, een voetenbad, een dompelbad, een whirlpool en een zonnebank. Kortom: volop mogelijkheden om samen met je gezelschap helemaal tot rust te komen. En dat op een steenworp afstand van de sauna in Goirle waarnaar je op zoek was!

Arrangementen

CitySauna onderscheidt zich bijvoorbeeld van de sauna’s in Goirle door de unieke ligging in winkelcentrum De Heuvelpoort, midden in het centrum van studentenstad Tilburg. Dat betekent dat je je verblijf bijvoorbeeld kunt combineren met een dagje shoppen en een avondje uit. Om het je makkelijk te maken, bieden we je verschillende arrangementen aan: je kunt kiezen voor een overnachting in het naastgelegen Mercure Hotel Tilburg Centrum, een gezellige lunch, high tea of high wine. Ook een uitgebreid diner in ons uitstekende restaurant is mogelijk!

Contact

Was je op zoek naar een sauna in Goirle, maar ben je benieuwd geworden naar CitySauna? Kijk dan eens rustig rond op deze website, waar je onder andere een impressie van onze ruimtes en informatie over de arrangementen vindt. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en acties? Volg ons dan op Facebook en Twitter! Heb je een vraag of suggestie? Neem dan contact op met CitySauna.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 16.00 uur tot 23.00 uur

Elke woensdag badkledingdag 

Zaterdag & zondag van 13.00  uur tot 23.00 uur

Aangepaste openingstijden:

Kerstavond geopend vanaf 16.00 uur
1ste en 2de Kerstdag gesloten
Oudjaarsavond gesloten 

Adres

Heuvel 37
5038 CP TilburgCookiebeleid

Contact

013 - 7111916
info@citysauna.nl