City Sauna Tilburg

013 - 7111916
Openingstijden

Vandaag zijn wij geopend van 13.00 uur tot 23.00 uur 

Sauna & thermen Tilburg?

Ben je op zoek naar een sauna of thermen in Tilburg? Bij CitySauna, midden in het gezellige centrum van de Brabantse studentenstad, vind je alles wat je nodig hebt voor een heerlijk dagje wellness. Van een 85- en 95-gradensauna tot en met een whirlpool, van een biosauna tot en met twee Turkse stoomcabines en van een infraroodcabine tot en met verschillende baden. En dat alles voor slechts € 9,95. Voor maar € 75 krijg je zelfs tien keer toegang tot onze sauna! Wie thermen in Tilburg zoekt, is bij het kleinschalige CitySauna verzekerd van rust, ruimte en de beste faciliteiten.

Meer dan een sauna

De unieke ligging van CitySauna, in hartje Tilburg, biedt volop mogelijkheden om een bezoek te combineren met een dagje shoppen of een avondje uit. Daarom kun je je verblijf bij CitySauna beginnen of afsluiten met een overnachting in het naastgelegen hotel. Een combinatie tussen een dagje sauna en een high tea, high wine of diner? Het is allemaal mogelijk! Zelfs als je (een deel van) onze sauna wilt afhuren, biedt CitySauna uitkomst. Laat ons weten wat je wensen zijn en we doen je een passend voorstel. Geniet samen met je gezelschap van je eigen sauna en thermen in Tilburg!

Contact

Bij CitySauna is alles aanwezig om je zinnen te verzetten. Ben je benieuwd naar de faciliteiten van de sauna, de prijzen van onze arrangementen of heb je een andere vraag? Op de website vind je allerlei informatie over de sauna, maar natuurlijk helpen we je ook graag als je meer wilt weten. Tips zijn daarnaast altijd welkom; we luisteren graag naar je suggesties voor een perfecte sauna. Thermen in Tilburg-Centrum: ontdek ze bij CitySauna!

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 16.00 uur tot 23.00 uur

Elke woensdag badkledingdag 

Zaterdag & zondag van 13.00  uur tot 23.00 uur

Aangepaste openingstijden:

Kerstavond geopend vanaf 16.00 uur
1ste en 2de Kerstdag gesloten
Oudjaarsavond gesloten 

Adres

Heuvel 37
5038 CP TilburgCookiebeleid

Contact

013 - 7111916
info@citysauna.nl